viernes, 18 de febrero de 2011

Visita de la Directora General de Turisme d’Interior de la Conselleria de Turisme, Pilar Collado Capilla, amb motiu de la Jornada “Turisme som tots... Tot és Turisme...”.

Dissabte 19 de febrer de 2011 13:00 h. Plaça Major d’Albaida

El proper dissabte 19 de febrer, la Directora General de Turisme d’Interior de la Generalitat Valenciana, Pilar Collado Capilla, visitarà la Ciutat d’Albaida amb motiu de la celebració de la Jornada “Turisme som tots... Tot és turisme...”.

Baix el lema “Sigues turista a la teua ciutat”, i com a avanç de la “Fira de Turisme de la Comunitat Valenciana” – TCV’11, que se celebrarà al Recinte Firial València del 25 al 27 de febrer i en la que participarà una vegada més la Ciutat d’Albaida, les Oficines de Turisme de la Comunitat Valenciana, que formen la Xarxa Tourist Info, han organitzat diferents activitats als municipis de la Comunitat Valenciana.

Des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Albaida s’ha decidit promocionar l’opció de 'fer turisme' a la mateixa població, posant a disposició de la ciutadania de forma gratuïta els diferents recursos turístics del municipi.

Des de les 11:00 h. fins a les 14:00 h. del dissabte 19 de febrer, la Casa Museu del Pintor José Segrelles, el Museu Internacional de Titelles d’Albaida (MITA), el Museu de Betlems i Diorames, el Campanar de l’Església de l’Assumpció i la Cova del Vall junt amb el Paratge del Riu Albaida, romandran oberts per a tots aquells que vulguen conèixer els principals atractius culturals i turístics d’Albaida. Igualment, per als més menuts, s’ha preparat un Taller de Titelles on podran construir la seua pròpia titella, que tindrà lloc a l’aula didàctica del MITA des de les 10:30 h. fins les 11:30 h.

La representació institucional del Govern de la Generalitat Valenciana estarà encapçalada per la Directora General de Turisme d’Interior, que serà rebuda a les 13:00 h. a la Plaça Major d’Albaida per l’Alcalde de la Ciutat, Juan José Beneyto Galbis, per la Regidora de Turisme, Ana Isabel Pérez Caballero, i per la resta de membres de la Corporació Municipal.

Seguidament donarà inici la visita institucional que recorrerà els diferents recursos turístic que formen part de l’oferta de la Jornada de Portes Obertes.

En finalitzar el recorregut de la visita institucional, la Directora General i l’Alcalde d’Albaida atendran els medis de comunicació.