jueves, 24 de febrero de 2011

El Consell Valencià de Cultura es trasllada a Albaida per a celebrar un Ple

El Consell Valencià de Cultura (CVC) celebrarà el proper dilluns, 28 de febrer, un Ple Ordinari a la Sala de Juntes de l'ajuntament d'Albaida i posteriorment una sessió oberta al saló de Plens, on l'alcade, Juan José Beneyto serà l'ncarregat de la clausura.

El president d'esta institució depenent de la Generalitat Valenciana, Santiago Grisolía serà l'encarregat de l'obertura de la sessió on es tractaran divèrsos temes de les diferents Comissions del Consell.

En finalitzar, el President lliurarà un Diploma i Medalla del CVC a l'alcalde. L'arribada dels membres de la institució a Albaida està prevista per a les 11:00 hores a la Plaça Major, on seran rebuts per la primera autoritat municipal. A continuació, el president del CVC signarà en el Llibre d'Or de la Ciutat. Al voltant de les 12:00 hores, es descobrirà una placa conmemorativa ubicada en l'accés de la Casa dels Vallcanera, seu de l'ajuntament.

En finalitzar tots els actes institucionals, els representants del Consell, acompanyats per Juan José Beneyto i membres de la Corporació municipal realitzaran un recorregut turístic pel Museu Internacional de Titelles, Museu del Pintor José Segrelles i per l'església de l'Assumpció de la Mare de Déu.

Posteriorment, es traslladaran al restaurant "Los Arcos" de la localitat on es servirà un dinar amb menú de productes i plats típics de la ciutat.

El Consell Valencià de Cultura és una institució consultiva i assessora de la Generalitat Valenciana amb l'objectiu de vetllar per la defensa i promoció dels valors lingüístics i culturals de la nostra Comunitat.